Κελανίτης

Κελανίτης - Χάρτης

Ο Κελανίτης (Τοπική Κοινότητα Ποταμούλας Τριχωνίδος - Δημοτική Ενότητα ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ), ανήκει στον δήμο ΑΓΡΙΝΙΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Κελανίτης”. Έδρα του δήμου είναι το Αγρίνιο και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Κελανίτης ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Ποταμούλας Τριχωνίδος, του πρώην Δήμου ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ του Νομού ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Ο Κελανίτης έχει υψόμετρο 240 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,7778602867 και γεωγραφικό μήκος 21,4522381188. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Κελανίτη θα βρείτε εδώ.

Γενικές πληροφορίες για τον Κελανίτη

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου
Περιφέρεια: 
Δυτικής Ελλάδας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Δήμος: 
ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Δημοτική Ενότητα: 
ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Ποταμούλας Τριχωνίδος
Επίσημη Ονομασία: 
ο Κελανίτης
Έδρα Δήμου: 
Αγρίνιο
Υψόμετρο: 
240
Κωδικός Οικισμού: 
3803090602
Γεωγραφικό Μήκος: 
21.4522381188
Γεωγραφικό Πλάτος : 
38.7778602867
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Στερεά Ελλάδα
Νομός: 
ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΠΑΡΑΚΑΜΠΥΛΙΩΝ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Ποταμούλας Τριχωνίδος

Κελανίτης ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, Στερεά Ελλάδα. Θέση στο χάρτη.

Στην Τοπική Κοινότητα Ποταμούλας Τριχωνίδος, ανήκουν και οι οικισμοί:

Στον ίδιο δήμο (ΑΓΡΙΝΙΟΥ), ανήκουν:

ο Αγαλιανός, το Αγγελόκαστρο, η Αγία Βαρβάρα, η Αγία Βαρβάρα, η Αγία Βαρβάρα, η Αγία Δευτέρα, η Αγία Μαρίνα, η Αγία Παρασκευή, η Αγία Παρασκευή (του Δ.Δ. Αγίου Βλασίου), η Αγία Παρασκευή (του Δ.Δ. Πεντακόρφου), η Αγία Τριάδα, η Αγία Τριάς Γούναρη, οι Άγιοι Απόστολοι, ο Άγιος Ανδρέας, ο Άγιος Βασίλειος, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Ιωάννης, ο Άγιος Ιωάννης Ρηγανάς, ο Άγιος Κωνσταντίνος, ο Άγιος Νικόλαος, το Αγρίνιο, οι Άκρες, τα Ακριδαίικα, ο Ακροπόταμος, τα Αλώνια, τα Αμπέλια, τα Ανδρωναίϊκα, ο Άνω Άγιος Βλάσιος, ο Άνω Βλοχός, το Άνω Ζευγαράκι, το Άνω Κεράσοβο, η Άνω Μετάπα, οι Αυλακιές, το Αφράτο, το Βαϊνάρι, η Βαρειά, τα Βαρκά, τα Βαρκούλια, το Βελούχι, η Γαβαλού, ο Γεροβασίλης, το Γιαννούζι, η Γουριώτισσα, η Γραμματικού, η Δάφνη, ο Δαφνιάς, τα Διαμανταίικα, η Δογρή, το Δοκίμιο, τα Δροσινιάτικα, το Ελαιόφυτο, η Ελευθερία, το Ελληνικό, το Ζευγαράκι, το Ζευγαράκι, τα Καζαναίικα, το Καινούργιο, ο Κακαβάς, ο Κακαβάς, η Καλλιθέα, τα Καλύβια, τα Καμαρετσαίικα, η Καμαρούλα, ο Κάμπος, τα Καραμαναίικα, τα Καρραίικα, η Καστανούλα, το Καστράκι, ο Κάτω Άγιος Βλάσιος, ο Κάτω Κάμπος, το Κάτω Κεράσοβο, το Κάτω Λαμπίρι, η Κάτω Μακρινού, η Κάτω Τραγάνα, η Καψοράχη, τα Κελλάκια, η Κερασέα, τα Κλεισορρεύματα, το Κλήμα, ο Κοκκινόλογγος, τα Κοκκινοπύλια, τα Κουρτελαίικα, η Κράψη, το Κρύο Νερό, η Κυπάρισσος, η Κυρά Βγένα, η Κυψέλη, η Κυψέλη, το Λαγκάδι, οι Λάκκες, τα Λακώματα, το Λαμπίρι, το Λάπατο, οι Λάσπες, η Λεντίνη, η Λεπενού, η Λεύκα, τα Λιαγκαίικα, η Λίμνη, η Λούστρα, τα Λουτρά, η Λυσιμάχεια, τα Λωλέικα, η Μακρά Λογκά, η Μακρινού, ο Μαλεβρός, η Ματαράγκα, το Ματσούκι, η Μαυρομύτη, η Μεγάλη Χώρα, η Μεσάριστα, ο Μεταξάς, τα Μπασδουναίικα, η Μπόκρη, το Μπούζι, το Μπρέσιακο, η Νέα Αβόρανη, η Νεάπολη, η Νερομάννα, τα Ξηράκια, τα Όχθια, το Παλαιοζεύγαρο, η Παλαιοκαρυά, η Παλαιοκαρυά, η Παλαιοκερασιά, ο Παλαιοπλάτανος, η Παλαιοχούνη, το Παλαιοχώρι, τα Παλαιοχώρια, το Παναιτώλιο, η Παντάνασσα, οι Παππαδάτες, η Παραβόλα, το Παραδείσι, το Πεντάκορφο, το Περιστέρι, ο Πλατανιάς, ο Πλάτανος, ο Πλάτανος, η Ποταμούλα, η Ποταμούλα, το Ποτιστικό, τα Προσήλια, το Πυργίο, η Ραΐνα, η Ρίγανη, το Ρίο, η Σαράντη, η Σαργιάδα, τα Σιτόμενα, η Σκαλιτίνα, τα Σκιαδαίικα, η Σκουτερά, η Σκουτεσιάδα, τα Σοβολακίτικα, ο Σπαρτιάς, η Σπολάιτα, ο Σταθμός Αγγελοκάστρου, τα Σταματογιανναίικα, ο Σταυρός, η Στεκούλα, ο Στράτος, η Στριγανιά, τα Στρογγυλαίικα, ο Σχίνος, η Τραγάνα, τα Τριανταίικα, το Τριχώνιο, τα Τσιλιγιανναίικα, τα Τσουναίικα, η Φραγκόσκαλα, το Χάραμα, η Χαραυγή, η Χούνη, και ο Ψηλόβραχος.

Γράψε κι εσύ για τον Κελανίτη

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τον Κελανίτη και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό