Χωμάτινο Rally Sprint στον Πάρνωνα

Πλοήγηση

Ποιοι είναι εδώ

Είναι εδώ αυτή τη στιγμή 0 χρήστες.

Ημερομ. Event: 
Σάββατο, 23 Μάιος, 2015 έως Κυριακή, 24 Μάιος, 2015

Η Λέσχη αυτοκίνητου Σπάρτης στις 23-24 Μαΐου 2015 διοργανώνει χωμάτινο Rally Sprint για το Κύπελλο Ελλάδος με την επωνυμία «Μολών Λαβέ» 2015.

Σε μία διαδρομή 10 χλμ και με νέα σχεδίαση, αναμένεται και φέτος στον φιλόξενο Πάρνωνα, τα πληρώματα αλλά και οι θεατές να ζήσουν αξέχαστες στιγμές, που μόνο το Άθλημα του αυτοκινήτου μπορεί να προσφέρει.

Εκτός από το αγωνιστικό μέρος το Δ.Σ. της Λέσχης Αυτοκινήτου Σπάρτης ομόφωνα αποφάσισε να τιμήσει δύο ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο.

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το μέλος της Λέσχης μας, τον Λάκωνα, τον Αγωνιζόμενο, τον Δημοσιογράφο, τον Πολιτικό, τον Άνθρωπο που διέθεσε όλη του την ζωή στη πρόληψη για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.

Μιλάμε για τον Άρη Σταθάκη που στις 13 Ιουνίου 2014 έφυγε από κοντά μας αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Η Λέσχη αναγνωρίζοντας την προσφορά του στο άθλημα θα βραβεύσει και τον επί σειρά ετών πρωταθλητή Ελλάδος Άρη Βωβό που εκτός αυτού, στήριζε πάντα τους νέους οδηγούς.

Ένας άλλος όμως που θα τιμηθεί είναι αγωνιζόμενος και δημοσιογράφος που συνεχίζει με αμείωτο ζήλο να στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και δεν είναι άλλος από τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου σε όλους μας γνωστός ως «Στρατισίνο».

Οι οικογένεια του Άρη Σταθάκη, ο Άρης Βωβός αλλά και ο «Στρατισίνο» θα τιμηθούν το Σάββατο 23 Μαΐου στις 21.00 το βράδυ, κατά την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης.

Με πρόταση της Λέσχης προς το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης ζητήθηκε στη μνήμη του Άρη Σταθάκη και για την πολύχρονη προσφορά του στη μάστιγα που λέγετε τροχαίο ατύχημα, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Σπάρτης να ονομασθεί «Άρη Σταθάκη».