Νέοι Ψαθάδες
Οι Νέοι Ψαθάδες (Δημοτική Κοινότητα Διδυμοτείχου - Δημοτική Ενότητα ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ), ανήκουν στον δήμο ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΕΒΡΟΥ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.
Η επίσημη ονομασία είναι “οι Νέοι Ψαθάδες”. Έδρα του δήμου είναι το Διδυμότειχο και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Θράκης.
Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, οι Νέοι Ψαθάδες ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Διδυμοτείχου, του πρώην Δήμου ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ του Νομού ΕΒΡΟΥ.
Οι Νέοι Ψαθάδες έχουν υψόμετρο 37 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 41,318544013 και γεωγραφικό μήκος 26,4813647762. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στους Νέους Ψαθάδες θα βρείτε εδώ.
Γενικές πληροφορίες για τους Νέους Ψαθάδες
Στην Δημοτική Κοινότητα Διδυμοτείχου, ανήκουν και οι οικισμοί:
Στην ίδια Δημοτική ενότητα (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ), ανήκουν:
Στον ίδιο δήμο (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ), ανήκουν:
Γράψε κι εσύ για τους Νέους Ψαθάδες
Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τους Νέους Ψαθάδες και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!
Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας
Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό
Αναζήτηση προσώπων, επισημάνσεις, συζητήσεις