Άγιος Παντελεήμωνας

Άγιος Παντελεήμωνας - Χάρτης

Ο Άγιος Παντελεήμωνας (Τοπική Κοινότητα Αγίου Πολυκάρπου - Δημοτική Ενότητα ΡΑΧΩΝ), ανήκει στον δήμο ΙΚΑΡΙΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΙΚΑΡΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Άγιος Παντελεήμων”. Έδρα του δήμου είναι ο Άγιος Κήρυκος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Άγιος Παντελεήμωνας ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίου Πολυκάρπου, του πρώην Δήμου ΡΑΧΩΝ του Νομού ΣΑΜΟΥ.

Ο Άγιος Παντελεήμωνας έχει υψόμετρο 431 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 37,6044200665 και γεωγραφικό μήκος 26,0954325045. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Άγιο Παντελεήμωνα θα βρείτε εδώ.

Αντί για τον Άγιο Παντελεήμωνα ΙΚΑΡΙΑΣ, μήπως ψάχνετε για:

τον Άγιο Παντελεήμωνα ΣΑΜΟΥ του τοπ. διαμ. Λέκας, τον Άγιο Παντελεήμωνα ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ του τοπ. διαμ. Μαραθώνος, τον Άγιο Παντελεήμωνα ΚΕΡΚΥΡΑΣ του τοπ. διαμ. Αγίου Παντελεήμονα, τον Άγιο Παντελεήμωνα ΦΛΩΡΙΝΑΣ του τοπ. διαμ. Αγίου Παντελεήμονος, τον Άγιο Παντελεήμωνα ΑΧΑΪΑΣ του τοπ. διαμ. Πτέρης, τον Άγιο Παντελεήμωνα ΗΛΕΙΑΣ του τοπ. διαμ. Λεχαινών ή τον Άγιο Παντελεήμωνα ΑΡΚΑΔΙΑΣ του τοπ. διαμ. Πραστού;

Γενικές πληροφορίες για τον Άγιο Παντελεήμωνα

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΝΗΣΙΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Αιγαίου
Περιφέρεια: 
Βορείου Αιγαίου
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΙΚΑΡΙΑΣ
Δήμος: 
ΙΚΑΡΙΑΣ
Δημοτική Ενότητα: 
ΡΑΧΩΝ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Αγίου Πολυκάρπου
Επίσημη Ονομασία: 
ο Άγιος Παντελεήμων
Έδρα Δήμου: 
Άγιος Κήρυκος
Υψόμετρο: 
431
Κωδικός Οικισμού: 
5401030202
Γεωγραφικό Μήκος: 
26.0954325045
Γεωγραφικό Πλάτος : 
37.6044200665
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Νησιά Αιγαίου
Νομός: 
ΣΑΜΟΥ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΡΑΧΩΝ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Αγίου Πολυκάρπου

Άγιος Παντελεήμωνας ΣΑΜΟΥ, Νησιά Αιγαίου. Θέση στο χάρτη.

Στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Πολυκάρπου, ανήκουν και οι οικισμοί:

Στον ίδιο δήμο (ΙΚΑΡΙΑΣ), ανήκουν:

η Αγία Κυριακή, η Αγία Κυριακή, ο Άγιος Δημήτριος, ο Άγιος Κήρυκος, ο Άγιος Πολύκαρπος, η Ακαμάτρα, το Αμάλο, η Αρέθουσα, ο Αρμενιστής, το Αυλάκι, οι Βαρδαράδες, η Βαώνη, οι Βρακάδες, το Γιαλισκάρι, η Δάφνη, τα Δεκάκια, ο Δρούτσουλας, ο Έξω Φάρος, ο Εύδηλος, τα Θέρμα, τα Θέρμα Λευκάδας, το Καλαμονάρι, ο Κάλαμος, η Καλαμουρίδα, ο Κάμπος, το Καραβόσταμο, οι Καρές, το Καρκινάγρι, οι Καστανιές, το Καταφύγιο, οι Κάτω Ράχες, το Κεραμείο, το Κιόνι, τα Κοσοίκια, οι Κουνιάδοι, η Κρεμαστή, το Κυπαρίσσι, το Κυπαρίσσι Αρεθούσας, η Λαγκάδα, οι Λαρδάδες, οι Λαψαχάδες, το Λιβάδι, οι Λομβαρδάδες, ο Μαγγανίτης, τα Μανδριά, το Μάραθο, το Μαυράτο, ο Μαυριαννός, το Μαυρικάτο, το Μηλεωπό, η Μονή Λευκάδας Ευαγγελισμός, η Μονή Μουντέ, το Μονοκάμπι, ο Νάνουρας, η Ξανθή, τα Ξήντα, ο Ξυλοσύρτης, η Οξέα, το Πέζι, η Πέρα Αρέθουσα, το Περδίκι, το Πετροπούλι, η Πηγή, η Πλαγιά, η Πλαγιά, το Πλουμάρι, η Προεσπέρα, ο Προφήτης Ηλίας, ο Στάβλος, το Στελί, το Τραπάλο, οι Τσακάδες, οι Τσουρέδες, το Φανάρι, ο Φοίνικας, το Φραντάτο, το Φύτεμα, ο Χριστός, και ο Χρυσόστομος.

Γράψε κι εσύ για τον Άγιο Παντελεήμωνα

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τον Άγιο Παντελεήμωνα και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό