Άγιος Παύλος

Άγιος Παύλος - Χάρτης

Ο Άγιος Παύλος (Δημοτική Κοινότητα Αγίου Παύλου - Δημοτική Ενότητα ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ), ανήκει στον δήμο ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Άγιος Παύλος”. Έδρα του δήμου είναι οι Συκιές και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Άγιος Παύλος ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίου Παύλου, του πρώην Δήμου ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ του Νομού ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Ο Άγιος Παύλος έχει υψόμετρο 95 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 40,6353441169 και γεωγραφικό μήκος 22,9604328498. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Άγιο Παύλο θα βρείτε εδώ.

Αντί για τον Άγιο Παύλο ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, μήπως ψάχνετε για:

τον Άγιο Παύλο ΡΟΔΟΥ του τοπ. διαμ. Κατταβίας, τον Άγιο Παύλο ΛΕΣΒΟΥ του τοπ. διαμ. Βασιλικών, τον Άγιο Παύλο ΝΑΞΟΥ του τοπ. διαμ. Αιγιάλης, τον Άγιο Παύλο ΧΑΝΙΩΝ του τοπ. διαμ. Βουτά, τον Άγιο Παύλο ΡΕΘΥΜΝΟΥ του τοπ. διαμ. Σακτουρίων, τον Άγιο Παύλο ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ του τοπ. διαμ. Αγίου Παύλου ή τον Άγιο Παύλο ΗΜΑΘΙΑΣ του τοπ. διαμ. Ροδοχωρίου;

Γενικές πληροφορίες για τον Άγιο Παύλο

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Μακεδονίας - Θράκης
Περιφέρεια: 
Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δήμος: 
ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ
Δημοτική Ενότητα: 
ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Δημοτική Κοινότητα Αγίου Παύλου
Επίσημη Ονομασία: 
ο Άγιος Παύλος
Έδρα Δήμου: 
Συκιές
Υψόμετρο: 
95
Κωδικός Οικισμού: 
0710020101
Γεωγραφικό Μήκος: 
22.9604328498
Γεωγραφικό Πλάτος : 
40.6353441169
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Μακεδονία
Νομός: 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Αγίου Παύλου

Γράψε κι εσύ για τον Άγιο Παύλο

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τον Άγιο Παύλο και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό