Άγιος Πέτρος

Άγιος Πέτρος - Χάρτης

Ο Άγιος Πέτρος ανήκει στον δήμο ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΣΠΟΡΑΔΩΝ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Άγιος Πέτρος”. Έδρα του δήμου είναι η Αλόννησος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Θεσσαλίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Άγιος Πέτρος ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Αλοννήσου, του πρώην Δήμου ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ του Νομού ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

Ο Άγιος Πέτρος έχει υψόμετρο 29 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 39,1862234913 και γεωγραφικό μήκος 23,9222292975. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Άγιο Πέτρο θα βρείτε εδώ.

Αντί για τον Άγιο Πέτρο ΣΠΟΡΑΔΩΝ, μήπως ψάχνετε για:

τον Άγιο Πέτρο ΑΝΔΡΟΥ του τοπ. διαμ. Γαυρίου, τον Άγιο Πέτρο ΛΕΥΚΑΔΑΣ του τοπ. διαμ. Αγίου Πέτρου, τον Άγιο Πέτρο ΚΙΛΚΙΣ του τοπ. διαμ. Αγίου Πέτρου, τον Άγιο Πέτρο ΑΡΚΑΔΙΑΣ του τοπ. διαμ. Αγίου Πέτρου, τον Άγιο Πέτρο ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ του τοπ. διαμ. Κόρφου ή τον Άγιο Πέτρο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ του τοπ. διαμ. Δωρίου;

Γενικές πληροφορίες για τον Άγιο Πέτρο

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας
Περιφέρεια: 
Θεσσαλίας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΣΠΟΡΑΔΩΝ
Δήμος: 
ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Επίσημη Ονομασία: 
ο Άγιος Πέτρος
Έδρα Δήμου: 
Αλόννησος
Υψόμετρο: 
29
Κωδικός Οικισμού: 
2502000002
Γεωγραφικό Μήκος: 
23.9222292975
Γεωγραφικό Πλάτος : 
39.1862234913
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Θεσσαλία
Νομός: 
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Αλοννήσου

Γράψε κι εσύ για τον Άγιο Πέτρο

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τον Άγιο Πέτρο και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό