Αχλαδιά

Αχλαδιά - Χάρτης

Η Αχλαδιά (Τοπική Κοινότητα Αχλαδέας), ανήκει στον δήμο ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΔΡΑΜΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Αχλαδέα”. Έδρα του δήμου είναι το Κάτω Νευροκόπι και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Αχλαδιά ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Αχλαδέας, του πρώην Δήμου ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ του Νομού ΔΡΑΜΑΣ.

Η Αχλαδιά έχει υψόμετρο 600 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 41,3952760852 και γεωγραφικό μήκος 24,0082187468. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στην Αχλαδιά θα βρείτε εδώ.

Αντί για την Αχλαδιά ΔΡΑΜΑΣ, μήπως ψάχνετε για:

την Αχλαδιά ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ του τοπ. διαμ. Αχλαδέας, την Αχλαδιά ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ του τοπ. διαμ. Αχλαδέας, τα Αχλάδια ΛΑΣΙΘΙΟΥ του τοπ. διαμ. Αχλαδίων, την Αχλαδιά ΚΟΖΑΝΗΣ του τοπ. διαμ. Αγιάσματος, την Αχλαδιά ΤΡΙΚΑΛΩΝ του τοπ. διαμ. Αχλαδέας ή την Αχλαδιά ΞΑΝΘΗΣ του τοπ. διαμ. Μύκης;

Γενικές πληροφορίες για την Αχλαδιά

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Μακεδονίας - Θράκης
Περιφέρεια: 
Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΔΡΑΜΑΣ
Δήμος: 
ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Αχλαδέας
Επίσημη Ονομασία: 
η Αχλαδέα
Έδρα Δήμου: 
Κάτω Νευροκόπι
Υψόμετρο: 
600
Κωδικός Οικισμού: 
0203000201
Γεωγραφικό Μήκος: 
24.0082187468
Γεωγραφικό Πλάτος : 
41.3952760852
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Μακεδονία
Νομός: 
ΔΡΑΜΑΣ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Αχλαδέας

Γράψε κι εσύ για την Αχλαδιά

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για την Αχλαδιά και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό