Μακρύκαμπος

Μακρύκαμπος - Χάρτης

Ο Μακρύκαμπος (Τοπική Κοινότητα Αργυρίου - Δημοτική Ενότητα ΑΧΕΛΩΟΥ), ανήκει στον δήμο ΑΡΓΙΘΕΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Μακρύκαμπος”. Έδρα του δήμου είναι το Ανθηρό και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Θεσσαλίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Μακρύκαμπος ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Αργυρίου, του πρώην Δήμου ΑΧΕΛΩΟΥ του Νομού ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ.

Ο Μακρύκαμπος έχει υψόμετρο 497 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 39,1801444881 και γεωγραφικό μήκος 21,407352526. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Μακρύκαμπο θα βρείτε εδώ.

Αντί για τον Μακρύκαμπο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, μήπως ψάχνετε για:

τον Μακρύκαμπο ΑΡΤΑΣ του τοπ. διαμ. Λεπιανών;

Γενικές πληροφορίες για τον Μακρύκαμπο

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας
Περιφέρεια: 
Θεσσαλίας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Δήμος: 
ΑΡΓΙΘΕΑΣ
Δημοτική Ενότητα: 
ΑΧΕΛΩΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Αργυρίου
Επίσημη Ονομασία: 
ο Μακρύκαμπος
Έδρα Δήμου: 
Ανθηρό
Υψόμετρο: 
497
Κωδικός Οικισμού: 
2302030202
Γεωγραφικό Μήκος: 
21.4073525260
Γεωγραφικό Πλάτος : 
39.1801444881
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Θεσσαλία
Νομός: 
ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΑΧΕΛΩΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Αργυρίου

Μακρύκαμπος ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ, Θεσσαλία. Θέση στο χάρτη.

Στην Τοπική Κοινότητα Αργυρίου, ανήκουν και οι οικισμοί:

Στην ίδια Δημοτική ενότητα (ΑΧΕΛΩΟΥ), ανήκουν:

Στον ίδιο δήμο (ΑΡΓΙΘΕΑΣ), ανήκουν:

οι Άγιοι Απόστολοι, το Αετοχώρι, το Ανθηρό, η Αργιθέα, τα Αργυραίικα, το Αργύρι, το Αρδάνοβο, η Βαρκά, οι Βασιλάδες, το Βλάσι, τα Βραγκιανά, η Γραβιά, τα Γριμπιανά, η Δάφνη, ο Δένδρος, το Δροσάτο, τα Ελληνικά, το Ζερβό, το Θερινό, η Καλή Κώμη, η Καρυά, το Καταφύλλι, τα Κελλάρια, ο Κούκκος, τα Κουμπουριανά, η Κρανιά, το Κριτσάρι, το Λαγκάδι, το Λεοντίτο, η Λεύκα, τα Λιβάδια, τα Μαντζιουραίϊκα, ο Μάραθος, ο Μάραθος Β', ο Μάραθος Γ', η Μεγάλη Πέτρα, το Μελάνυδρο, το Μεσοβούνι, η Μεταμόρφωση, η Μονή Σπηλιάς, τα Νεοχώρια, οι Νούλες, τα Ξεράκια, ο Ξηρόκαμπος, ο Παλαιόδενδρος, το Παλαιοχωράκι, το Παλαιοχώρι, η Παλιόρογκα, το Περιβόλι, το Πετρίλο, το Πετροχώρι, το Πετρωτό, τα Πλάγια, το Πολύδροσο, η Ποταμιά, η Πράβα, η Πτελέα, τα Ρόγκια, τα Ρόγκια, η Ρωμιά, ο Ρώσσης, η Σπηλιά, ο Σταυρός, η Στεφανιάς, η Συκιά, η Συκιά, ο Ταξιάρχης, το Τρίλοφο, το Φουντωτό, η Φτέρη, το Χαλκιόπουλο, και η Χάρις.

Γράψε κι εσύ για τον Μακρύκαμπο

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τον Μακρύκαμπο και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό