Μονή Ταξιαρχών

Μονή Ταξιαρχών - Χάρτης

Η Μονή Ταξιαρχών ανήκει στον δήμο ΣΕΡΙΦΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΜΗΛΟΥ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Μονή Ταξιαρχών”. Έδρα του δήμου είναι η Σέριφος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Μονή Ταξιαρχών ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Σερίφου, του πρώην Δήμου ΣΕΡΙΦΟΥ του Νομού ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Η Μονή Ταξιαρχών έχει υψόμετρο 191 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 37,1920769507 και γεωγραφικό μήκος 24,5028100629. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στη Μονή Ταξιαρχών θα βρείτε εδώ.

Αντί για τη Μονή Ταξιαρχών ΜΗΛΟΥ, μήπως ψάχνετε για:

τη Μονή Ταξιαρχών ΧΙΟΥ του τοπ. διαμ. Νενήτων, τη Μονή Ταξιαρχών ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του τοπ. διαμ. Νέας Επιδαύρου, τη Μονή Ταξιαρχών ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ του τοπ. διαμ. Αθικίων ή τη Μονή Ταξιαρχών ΞΑΝΘΗΣ του τοπ. διαμ. Ξάνθης;

Γενικές πληροφορίες για τη Μονή Ταξιαρχών

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΝΗΣΙΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Αιγαίου
Περιφέρεια: 
Νοτίου Αιγαίου
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΜΗΛΟΥ
Δήμος: 
ΣΕΡΙΦΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Επίσημη Ονομασία: 
η Μονή Ταξιαρχών
Έδρα Δήμου: 
Σέριφος
Υψόμετρο: 
191
Κωδικός Οικισμού: 
6503000014
Γεωγραφικό Μήκος: 
24.5028100629
Γεωγραφικό Πλάτος : 
37.1920769507
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Νησιά Αιγαίου
Νομός: 
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΣΕΡΙΦΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Σερίφου

Γράψε κι εσύ για τη Μονή Ταξιαρχών

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τη Μονή Ταξιαρχών και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό