Μύλοι

Μύλοι - Χάρτης

Οι Μύλοι (Τοπική Κοινότητα Αγίας Σοφίας - Δημοτική Ενότητα ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ), ανήκουν στον δήμο ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΕΥΒΟΙΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “οι Μύλοι”. Έδρα του δήμου είναι τα Ψαχνά και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, οι Μύλοι ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίας Σοφίας, του πρώην Δήμου ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ του Νομού ΕΥΒΟΙΑΣ.

Οι Μύλοι έχουν υψόμετρο 91 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,719965266 και γεωγραφικό μήκος 23,737926278. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στους Μύλους θα βρείτε εδώ.

Αντί για τους Μύλους ΕΥΒΟΙΑΣ, μήπως ψάχνετε για:

τους Μύλους ΕΥΒΟΙΑΣ του τοπ. διαμ. Μύλων, τους Μύλους ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ του τοπ. διαμ. Μύλων, τους Μύλους ΣΑΜΟΥ του τοπ. διαμ. Μύλων, τους Μύλους ΚΕΑΣ - ΚΥΘΝΟΥ του τοπ. διαμ. Ιουλίδος, τους Μύλους ΝΑΞΟΥ του τοπ. διαμ. Μελάνων, τους Μύλους ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ του τοπ. διαμ. Χρυσοβίτσης, τους Μύλους ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ του τοπ. διαμ. Αγίας Μαρίνης, τους Μύλους ΡΕΘΥΜΝΟΥ του τοπ. διαμ. Χρομοναστηρίου, τους Μύλους ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του τοπ. διαμ. Μύλων, τους Μύλους ΗΛΕΙΑΣ του τοπ. διαμ. Ανδριτσαίνης, τους Μύλους ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ του τοπ. διαμ. Κυπαρισσίας ή τους Μύλους ΣΠΟΡΑΔΩΝ του τοπ. διαμ. Σκοπέλου;

Γενικές πληροφορίες για τους Μύλους

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας
Περιφέρεια: 
Στερεάς Ελλάδας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΕΥΒΟΙΑΣ
Δήμος: 
ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
Δημοτική Ενότητα: 
ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Αγίας Σοφίας
Επίσημη Ονομασία: 
οι Μύλοι
Έδρα Δήμου: 
Ψαχνά
Υψόμετρο: 
91
Κωδικός Οικισμού: 
2902010203
Γεωγραφικό Μήκος: 
23.7379262780
Γεωγραφικό Πλάτος : 
38.7199652660
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Στερεά Ελλάδα
Νομός: 
ΕΥΒΟΙΑΣ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Αγίας Σοφίας

Μύλοι ΕΥΒΟΙΑΣ, Στερεά Ελλάδα. Θέση στο χάρτη.

Στην Τοπική Κοινότητα Αγίας Σοφίας, ανήκουν και οι οικισμοί:

Γράψε κι εσύ για τους Μύλους

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τους Μύλους και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό