Μύτικας

Μύτικας - Χάρτης

Ο Μύτικας (Δημοτική Κοινότητα Τριοβασάλου), ανήκει στον δήμο ΜΗΛΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΜΗΛΟΥ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Μύτικας”. Έδρα του δήμου είναι η Μήλος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Μύτικας ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Τριοβασάλου, του πρώην Δήμου ΜΗΛΟΥ του Νομού ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Ο Μύτικας έχει υψόμετρο 1 μέτρο από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 36,7495113636 και γεωγραφικό μήκος 24,4909967312. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Μύτικα θα βρείτε εδώ.

Αντί για τον Μύτικα ΜΗΛΟΥ, μήπως ψάχνετε για:

τον Μύτικα ΕΥΒΟΙΑΣ του τοπ. διαμ. Μύτικα, τον Μύτικα ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ του τοπ. διαμ. Βιλίων, τον Μύτικα ΠΡΕΒΕΖΑΣ του τοπ. διαμ. Μύτικα, τον Μύτικα ΑΡΤΑΣ του τοπ. διαμ. Ανέζης, τον Μύτικα ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ του τοπ. διαμ. Μύτικα ή τον Μύτικα ΡΟΔΟΠΗΣ του τοπ. διαμ. Κάλχαντος;

Γενικές πληροφορίες για τον Μύτικα

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΝΗΣΙΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Αιγαίου
Περιφέρεια: 
Νοτίου Αιγαίου
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΜΗΛΟΥ
Δήμος: 
ΜΗΛΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Δημοτική Κοινότητα Τριοβασάλου
Επίσημη Ονομασία: 
ο Μύτικας
Έδρα Δήμου: 
Μήλος
Υψόμετρο: 
1
Κωδικός Οικισμού: 
6501000408
Γεωγραφικό Μήκος: 
24.4909967312
Γεωγραφικό Πλάτος : 
36.7495113636
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Νησιά Αιγαίου
Νομός: 
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΜΗΛΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Τριοβασάλου

Μύτικας ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Νησιά Αιγαίου. Θέση στο χάρτη.

Γράψε κι εσύ για τον Μύτικα

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τον Μύτικα και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό