Περιβόλι

Το Περιβόλι (Τοπική Κοινότητα Περιβολίου Φθιώτιδος - Δημοτική Ενότητα ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ), ανήκει στον δήμο ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “το Περιβόλιον”. Έδρα του δήμου είναι η Σπερχειάδα και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, το Περιβόλι ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Περιβολίου Φθιώτιδος, του πρώην Δήμου ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ του Νομού ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ.

Το Περιβόλι έχει υψόμετρο 475 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,8283658343 και γεωγραφικό μήκος 22,0868414263. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στο Περιβόλι θα βρείτε εδώ.

Αντί για το Περιβόλι ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, μήπως ψάχνετε για:

το Περιβόλι ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ του τοπ. διαμ. Περιβολίου Δομοκού, το Περιβόλι ΚΕΡΚΥΡΑΣ του τοπ. διαμ. Περιβολίου, το Περιβόλι ΓΡΕΒΕΝΩΝ του τοπ. διαμ. Περιβολίου, το Περιβόλι ΦΩΚΙΔΑΣ του τοπ. διαμ. Περιβολίου ή το Περιβόλι ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του τοπ. διαμ. Καλής Κώμης;

Γενικές πληροφορίες για το Περιβόλι

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας
Περιφέρεια: 
Στερεάς Ελλάδας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Δήμος: 
ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ
Δημοτική Ενότητα: 
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Περιβολίου Φθιώτιδος
Επίσημη Ονομασία: 
το Περιβόλιον
Έδρα Δήμου: 
Σπερχειάδα
Υψόμετρο: 
475
Κωδικός Οικισμού: 
2705011801
Γεωγραφικό Μήκος: 
22.0868414263
Γεωγραφικό Πλάτος : 
38.8283658343
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Στερεά Ελλάδα
Νομός: 
ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Περιβολίου Φθιώτιδος

Περιβόλι - Χάρτης

Περιβόλι ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ, Στερεά Ελλάδα. Θέση στο χάρτη.

Στον ίδιο δήμο (ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ), ανήκουν:

ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Σώστης, η Ανατολή, τα Ανοίγματα, η Άνω Καλλιθέα, τα Άνω Καμπιά, η Άνω Φτέρη, τα Αργύρια, το Αρχάνι, το Ασβέστι, η Βίτολη, ο Βλάχικος, το Γαρδίκι, η Γιαννιτσού, η Γραμμένη, το Δίκαστρο, το Δίλοφο, τα Κανάλια, το Καστρί, η Κάτω Καλλιθέα, τα Κάτω Καμπιά, τα Κάτω Κανάλια, τα Κέδρα, το Κλωνί, η Κολοκυθιά, η Κουτσούφλιανη, το Κυριακοχώρι, η Λευκάδα, το Λιτόσελο, τα Λουτρά Πλατυστόμου, η Μακρακώμη, η Μάκρη, τα Μάρμαρα, τα Μαστοραίικα, το Μαυρίλο, η Μεγάλη Κάψη, η Μερκάδα, η Μεσαία Κάψη, η Μεσοποταμιά, το Νεοχωράκι, το Νεοχώρι, το Νεοχώρι, το Νικολίτσι, η Παλαιά Γιαννιτσού, η Παλαιοβράχα, το Παλαιόκαστρο, το Παλαιοχώρι, το Παλιούρι, ο Παππάς, το Περίβλεπτο, το Πίτσι, τα Πιτσιωτά, ο Πλάτανος, το Πλατύστομο, τα Πουγκάκια, η Πτελέα, το Ροβολιάρι, η Σπερχειάδα, το Τρίλοφο, τα Τριφύλλια, η Τσούκκα, ο Τυμφρηστός, η Φτέρη, και τα Χάνια Καμπιών.

Γράψε κι εσύ για το Περιβόλι

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για το Περιβόλι και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!