Ταξιάρχες

Ταξιάρχες - Χάρτης

Οι Ταξιάρχες (Τοπική Κοινότητα Ταξιαρχών - Δημοτική Ενότητα ΠΕΛΛΙΝΑΙΩΝ), ανήκουν στον δήμο ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΤΡΙΚΑΛΩΝ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “οι Ταξιάρχαι”. Έδρα του δήμου είναι η Φαρκαδόνα και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Θεσσαλίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, οι Ταξιάρχες ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Ταξιαρχών, του πρώην Δήμου ΠΕΛΛΙΝΑΙΩΝ του Νομού ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Οι Ταξιάρχες έχουν υψόμετρο 89 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 39,5733157837 και γεωγραφικό μήκος 21,8913037192. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στους Ταξιάρχες θα βρείτε εδώ.

Αντί για τους Ταξιάρχες ΤΡΙΚΑΛΩΝ, μήπως ψάχνετε για:

τους Ταξιάρχες ΕΥΒΟΙΑΣ του τοπ. διαμ. Ταξιαρχών, τους Ταξιάρχες ΛΕΣΒΟΥ του τοπ. διαμ. Ταξιαρχών, τους Ταξιάρχες ΛΕΣΒΟΥ του τοπ. διαμ. Μανταμάδου, τους Ταξιάρχες ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ του τοπ. διαμ. Πολυδενδρίου, τους Ταξιάρχες ΔΡΑΜΑΣ του τοπ. διαμ. Δράμας, τους Ταξιάρχες ΑΧΑΪΑΣ του τοπ. διαμ. Αράξου ή τους Ταξιάρχες ΗΛΕΙΑΣ του τοπ. διαμ. Ταξιαρχών;

Γενικές πληροφορίες για τους Ταξιάρχες

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας
Περιφέρεια: 
Θεσσαλίας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Δήμος: 
ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
Δημοτική Ενότητα: 
ΠΕΛΛΙΝΑΙΩΝ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Ταξιαρχών
Επίσημη Ονομασία: 
οι Ταξιάρχαι
Έδρα Δήμου: 
Φαρκαδόνα
Υψόμετρο: 
89
Κωδικός Οικισμού: 
2604030101
Γεωγραφικό Μήκος: 
21.8913037192
Γεωγραφικό Πλάτος : 
39.5733157837
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Θεσσαλία
Νομός: 
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΠΕΛΛΙΝΑΙΩΝ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Ταξιαρχών

Γράψε κι εσύ για τους Ταξιάρχες

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τους Ταξιάρχες και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό