Καμάρα

Καμάρα - Χάρτης

Η Καμάρα ανήκει στον δήμο ΛΕΡΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΚΑΛΥΜΝΟΥ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Καμάρα”. Έδρα του δήμου είναι η Λέρος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Καμάρα ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Λέρου, του πρώην Δήμου ΛΕΡΟΥ του Νομού ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Η Καμάρα έχει υψόμετρο 109 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 37,1610870303 και γεωγραφικό μήκος 26,8121608585. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στην Καμάρα θα βρείτε εδώ.

Αντί για την Καμάρα ΚΑΛΥΜΝΟΥ, μήπως ψάχνετε για:

την Καμάρα ΣΑΜΟΥ του τοπ. διαμ. Μυτιληνιών, την Καμάρα ΣΑΜΟΥ του τοπ. διαμ. Βαθέος, την Καμάρα ΚΕΡΚΥΡΑΣ του τοπ. διαμ. Καμάρας, την Καμάρα ΛΑΣΙΘΙΟΥ του τοπ. διαμ. Καρυδίου (Σητείας), την Καμάρα ΛΑΣΙΘΙΟΥ του τοπ. διαμ. Καλαμαύκας ή την Καμάρα ΑΡΚΑΔΙΑΣ του τοπ. διαμ. Καμάρας;

Γενικές πληροφορίες για την Καμάρα

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΝΗΣΙΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Αιγαίου
Περιφέρεια: 
Νοτίου Αιγαίου
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΚΑΛΥΜΝΟΥ
Δήμος: 
ΛΕΡΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Επίσημη Ονομασία: 
η Καμάρα
Έδρα Δήμου: 
Λέρος
Υψόμετρο: 
109
Κωδικός Οικισμού: 
6105000008
Γεωγραφικό Μήκος: 
26.8121608585
Γεωγραφικό Πλάτος : 
37.1610870303
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Νησιά Αιγαίου
Νομός: 
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΛΕΡΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Λέρου

Γράψε κι εσύ για την Καμάρα

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για την Καμάρα και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό