Καμάρες

Καμάρες - Χάρτης

Οι Καμάρες (Δημοτική Κοινότητα Απολλωνίας), ανήκουν στον δήμο ΣΙΦΝΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΜΗΛΟΥ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “αι Καμάραι”. Έδρα του δήμου είναι η Σίφνος και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, οι Καμάρες ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Απολλωνίας, του πρώην Δήμου ΣΙΦΝΟΥ του Νομού ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Οι Καμάρες έχουν υψόμετρο 1 μέτρο από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 36,9864806416 και γεωγραφικό μήκος 24,6729159198. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στις Καμάρες θα βρείτε εδώ.

Αντί για τις Καμάρες ΜΗΛΟΥ, μήπως ψάχνετε για:

τις Καμάρες ΠΑΡΟΥ του τοπ. διαμ. Πάρου, τις Καμάρες ΠΑΡΟΥ του τοπ. διαμ. Ναούσης, τις Καμάρες ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ του τοπ. διαμ. Καμαρών, τις Καμάρες ΑΧΑΪΑΣ του τοπ. διαμ. Καμάρων ή τις Καμάρες ΛΑΚΩΝΙΑΣ του τοπ. διαμ. Νεοχωρίου;

Γενικές πληροφορίες για τις Καμάρες

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΝΗΣΙΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Αιγαίου
Περιφέρεια: 
Νοτίου Αιγαίου
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΜΗΛΟΥ
Δήμος: 
ΣΙΦΝΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Δημοτική Κοινότητα Απολλωνίας
Επίσημη Ονομασία: 
αι Καμάραι
Έδρα Δήμου: 
Σίφνος
Υψόμετρο: 
1
Κωδικός Οικισμού: 
6504000103
Γεωγραφικό Μήκος: 
24.6729159198
Γεωγραφικό Πλάτος : 
36.9864806416
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Νησιά Αιγαίου
Νομός: 
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΣΙΦΝΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Απολλωνίας

Γράψε κι εσύ για τις Καμάρες

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τις Καμάρες και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό