Λεπτοκαρυά

Λεπτοκαρυά - Χάρτης

Η Λεπτοκαρυά (Τοπική Κοινότητα Μοσχοφύτου - Δημοτική Ενότητα ΠΙΝΔΕΩΝ), ανήκει στον δήμο ΠΥΛΗΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΤΡΙΚΑΛΩΝ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Λεπτοκαρυά”. Έδρα του δήμου είναι η Πύλη και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Θεσσαλίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Λεπτοκαρυά ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Μοσχοφύτου, του πρώην Δήμου ΠΙΝΔΕΩΝ του Νομού ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Η Λεπτοκαρυά έχει υψόμετρο 813 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 39,4241372715 και γεωγραφικό μήκος 21,3726578068. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στη Λεπτοκαρυά θα βρείτε εδώ.

Αντί για τη Λεπτοκαρυά ΤΡΙΚΑΛΩΝ, μήπως ψάχνετε για:

τη Λεπτοκαρυά ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ του τοπ. διαμ. Λεπτοκαρυάς, τη Λεπτοκαρυά ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ του τοπ. διαμ. Λεπτοκαρυάς Ζαγορίου, τη Λεπτοκαρυά ΠΙΕΡΙΑΣ του τοπ. διαμ. Λεπτοκαρυάς, τη Λεπτοκαρυά ΠΕΛΛΑΣ του τοπ. διαμ. Γιαννιτσών, τη Λεπτοκαρυά ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ του τοπ. διαμ. Ανθοφύτου ή την Λεπτοκαρυά ΕΒΡΟΥ του τοπ. διαμ. Αισύμης;

Γενικές πληροφορίες για τη Λεπτοκαρυά

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας
Περιφέρεια: 
Θεσσαλίας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Δήμος: 
ΠΥΛΗΣ
Δημοτική Ενότητα: 
ΠΙΝΔΕΩΝ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Μοσχοφύτου
Επίσημη Ονομασία: 
η Λεπτοκαρυά
Έδρα Δήμου: 
Πύλη
Υψόμετρο: 
813
Κωδικός Οικισμού: 
2603070602
Γεωγραφικό Μήκος: 
21.3726578068
Γεωγραφικό Πλάτος : 
39.4241372715
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Θεσσαλία
Νομός: 
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΠΙΝΔΕΩΝ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Μοσχοφύτου

Λεπτοκαρυά ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Θεσσαλία. Θέση στο χάρτη.

Στην Τοπική Κοινότητα Μοσχοφύτου, ανήκουν και οι οικισμοί:

Στον ίδιο δήμο (ΠΥΛΗΣ), ανήκουν:

ο Άγιος Βησσαρίων, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Δημήτριος, ο Άγιος Ιωάννης, ο Άγιος Κωνσταντίνος, ο Άγιος Νικόλαος, ο Άγιος Προκόπιος, ο Αετός, η Αθαμανία, η Άνω Παλαιοκαρυά, το Αρματολικό, το Βαθύρρευμα, το Βακάρι, το Βαλαμάνδρι, το Βαλκάνο, οι Βλατανέοι, η Βλάχα, το Βροντερό, το Γαρδίκι, το Γκολφάρι, η Γλίστρα, οι Γόμφοι, οι Γούρνες, ο Γράβος, η Δέση, το Δροσερό, η Δροσοπηγή, το Δροσοχώρι, η Ελάτη, το Ελευθεροχώρι, η Εξοχή, τα Ζωγραφαίικα, τα Ισιώματα, η Καλλιθέα, οι Καλόγηροι, τα Καραβδαίικα, οι Καρυές, η Καστανιά, η Κάτω Παλαιοκαρυά, η Κορυφή, το Κοτρώνι, η Λαφίνα, τα Λεφαίικα, το Λιβαδοχώρι, η Λιλή, η Λιπιότα, οι Λογγιές (του Δ.Δ. Κοτρωνίου), οι Λογγιές (του Δ.Δ. Ροποτού), η Λυγαριά, η Μέση Παλαιοκαρυά, η Μεσοχώρα, το Μοσχόφυτο, η Μουριά, ο Μπουρνιάς, το Μυρόφυλλο, η Νέα Πεύκη, η Νεράιδα, το Νεραϊδοχώρι, το Ξυλοχώρι, η Ορεινή, το Παλαιομονάστηρο, το Παλαιοχώρι, το Παλαιοχώρι, η Παναγία, η Παναγία, τα Παναγιωταίικα, το Παράμερο, ο Παραπόταμος, το Παχτούρι, το Περτούλι, το Πετροχώρι, η Πηγή, η Πιάλεια, τα Πλατανάκια, η Πολυθέα, το Πολυνέρι, η Πύλη, ο Πύργος, η Πύρρα, το Ροποτό, η Σκλήθρα, τα Σπίτια, τα Στουρναραίικα, η Τσεκούρα, η Φήκη, η Φιλύρα, το Φορτώσι, η Φτέρη, και το Ψάρρο.

Γράψε κι εσύ για τη Λεπτοκαρυά

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τη Λεπτοκαρυά και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό