Παναγιωταίικα

Παναγιωταίικα - Χάρτης

Τα Παναγιωταίικα (Τοπική Κοινότητα Βαλκάνου - Δημοτική Ενότητα ΠΙΝΔΕΩΝ), ανήκουν στον δήμο ΠΥΛΗΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΤΡΙΚΑΛΩΝ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “τα Παναγιωταίικα”. Έδρα του δήμου είναι η Πύλη και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Θεσσαλίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, τα Παναγιωταίικα ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Βαλκάνου, του πρώην Δήμου ΠΙΝΔΕΩΝ του Νομού ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Τα Παναγιωταίικα έχουν υψόμετρο 782 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 39,4086374533 και γεωγραφικό μήκος 21,386648101. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στα Παναγιωταίικα θα βρείτε εδώ.

Γενικές πληροφορίες για τα Παναγιωταίικα

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας
Περιφέρεια: 
Θεσσαλίας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Δήμος: 
ΠΥΛΗΣ
Δημοτική Ενότητα: 
ΠΙΝΔΕΩΝ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Βαλκάνου
Επίσημη Ονομασία: 
τα Παναγιωταίικα
Έδρα Δήμου: 
Πύλη
Υψόμετρο: 
782
Κωδικός Οικισμού: 
2603070303
Γεωγραφικό Μήκος: 
21.3866481010
Γεωγραφικό Πλάτος : 
39.4086374533
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Θεσσαλία
Νομός: 
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΠΙΝΔΕΩΝ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Βαλκάνου

Παναγιωταίικα ΤΡΙΚΑΛΩΝ, Θεσσαλία. Θέση στο χάρτη.

Στην Τοπική Κοινότητα Βαλκάνου, ανήκουν και οι οικισμοί:

Στον ίδιο δήμο (ΠΥΛΗΣ), ανήκουν:

ο Άγιος Βησσαρίων, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Δημήτριος, ο Άγιος Ιωάννης, ο Άγιος Κωνσταντίνος, ο Άγιος Νικόλαος, ο Άγιος Προκόπιος, ο Αετός, η Αθαμανία, η Άνω Παλαιοκαρυά, το Αρματολικό, το Βαθύρρευμα, το Βακάρι, το Βαλαμάνδρι, το Βαλκάνο, οι Βλατανέοι, η Βλάχα, το Βροντερό, το Γαρδίκι, το Γκολφάρι, η Γλίστρα, οι Γόμφοι, οι Γούρνες, ο Γράβος, η Δέση, το Δροσερό, η Δροσοπηγή, το Δροσοχώρι, η Ελάτη, το Ελευθεροχώρι, η Εξοχή, τα Ζωγραφαίικα, τα Ισιώματα, η Καλλιθέα, οι Καλόγηροι, τα Καραβδαίικα, οι Καρυές, η Καστανιά, η Κάτω Παλαιοκαρυά, η Κορυφή, το Κοτρώνι, η Λαφίνα, η Λεπτοκαρυά, τα Λεφαίικα, το Λιβαδοχώρι, η Λιλή, η Λιπιότα, οι Λογγιές (του Δ.Δ. Κοτρωνίου), οι Λογγιές (του Δ.Δ. Ροποτού), η Λυγαριά, η Μέση Παλαιοκαρυά, η Μεσοχώρα, το Μοσχόφυτο, η Μουριά, ο Μπουρνιάς, το Μυρόφυλλο, η Νέα Πεύκη, η Νεράιδα, το Νεραϊδοχώρι, το Ξυλοχώρι, η Ορεινή, το Παλαιομονάστηρο, το Παλαιοχώρι, το Παλαιοχώρι, η Παναγία, η Παναγία, το Παράμερο, ο Παραπόταμος, το Παχτούρι, το Περτούλι, το Πετροχώρι, η Πηγή, η Πιάλεια, τα Πλατανάκια, η Πολυθέα, το Πολυνέρι, η Πύλη, ο Πύργος, η Πύρρα, το Ροποτό, η Σκλήθρα, τα Σπίτια, τα Στουρναραίικα, η Τσεκούρα, η Φήκη, η Φιλύρα, το Φορτώσι, η Φτέρη, και το Ψάρρο.

Γράψε κι εσύ για τα Παναγιωταίικα

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τα Παναγιωταίικα και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό