Παπαδιόκαμπος

Παπαδιόκαμπος - Χάρτης

Leaflet | Data © OSM, Χάρτες © buk.gr

Ο Παπαδιόκαμπος (Τοπική Κοινότητα Σκοπής - Δημοτική Ενότητα ΣΗΤΕΙΑΣ) ανήκει στον δήμο ΣΗΤΕΙΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΛΑΣΙΘΙΟΥ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Παπαδιόκαμπος”. Έδρα του δήμου είναι η Σητεία και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Κρήτης.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Παπαδιόκαμπος ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Σκοπής, του πρώην Δήμου ΣΗΤΕΙΑΣ του Νομού ΛΑΣΙΘΙΟΥ.

Ο Παπαδιόκαμπος έχει υψόμετρο 15 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 35,2213459612 και γεωγραφικό μήκος 26,0438896752. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Παπαδιόκαμπο θα βρείτε εδώ.

Γενικές πληροφορίες για τον Παπαδιόκαμπο

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΝΗΣΙΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Κρήτης
Περιφέρεια: 
Κρήτης
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Δήμος: 
ΣΗΤΕΙΑΣ
Δημοτική Ενότητα: 
ΣΗΤΕΙΑΣ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Σκοπής
Επίσημη Ονομασία: 
ο Παπαδιόκαμπος
Έδρα Δήμου: 
Σητεία
Υψόμετρο: 
15
Κωδικός Οικισμού: 
7204011404
Γεωγραφικό Μήκος: 
26.0438896752
Γεωγραφικό Πλάτος : 
35.2213459612
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Κρήτη
Νομός: 
ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΣΗΤΕΙΑΣ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Σκοπής

Παπαδιόκαμπος ΛΑΣΙΘΙΟΥ, Κρήτη. Θέση στο χάρτη.

Leaflet | Data © OSM, Χάρτες © buk.gr

Στην Τοπική Κοινότητα Σκοπής, ανήκουν και οι οικισμοί:

Στον ίδιο δήμο (ΣΗΤΕΙΑΣ), ανήκουν:

η Αγία Ειρήνη, η Αγία Τριάδα, η Αγία Φωτιά, το Άγιο Πνεύμα, ο Άγιος Ανδρέας, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Νικόλαος, ο Άγιος Παντελεήμων, ο Άγιος Σπυρίδωνας, τα Αγκάθια, η Αγριλιά, οι Αδραβάστοι, ο Αζοκέραμος, τα Ανεμομύλια, οι Αρμένοι, το Αρνικό, ο Ασπρόλιθος, τα Αχλάδια, η Βίγλα, το Βορίο, το Βρυσίδι, η Γιανυσάδα (νησίδα), ο Γούδουρας, η Δάφνη, ο Διόνυσος, η Δραγονάδα (νησίδα), το Έξω Απίδι, τα Έξω Μουλιανά, η Επάνω Επισκοπή, τα Επάνω Κρυά, η Ετιά, η Ζάκρος, η Ζίρος, η Ζου, ο Καλαβρός, το Καλαμαύκι, το Καλό Χωριό, ο Καλός Λάκκος, η Καμάρα, το Καρύδι, ο Κατελιώνας, το Κατσιδώνι, ο Κάτω Δρυς, η Κάτω Επισκοπή, ο Κάτω Ζάκρος, τα Κάτω Κρυά, τα Κελλάρια, ο Κιμουριώτης, το Κλησίδι, ο Κουρεμένος, το Κουφονήσι (νησίδα), το Κρυονέρι, το Κυριαμάδι, η Λαγκάδα, το Λαμνώνι, η Λάστρος, η Λύδια, η Μαρωνία, τα Μερτύδια, το Μέσα Απίδι, τα Μέσα Μουλιανά, το Μητάτο, ο Μόχλος, η Μυρσίνη, η Νέα Πραισός, ο Ξεροκαμπιάς, ο Ξερόκαμπος, ο Ξερόκαμπος, η Ξηρολίμνη, το Παλαίκαστρο, η Παναγία Φανερωμένη, η Παξιμάδα (νησίδα), οι Παππαγιαννάδες, το Παρασπόρι, ο Πετράς, το Πισκοκέφαλο, η Ρίζα, η Ρούσσα Εκκλησία, το Σανδάλι, ο Σαραντάπηχος, η Σητεία, η Σίτανος, οι Σκλάβοι, η Σκοπή, το Σκορδίλο, ο Σταυρωμένος, η Συκέα, η Σφάκα, η Σφάκα, η Σωτήρα, το Τοπλού, η Τουρλωτή, ο Τρυπητός, το Χαμαίτουλο, το Χαμέζι, ο Χανδράς, η Χιώνα, οι Χοχλακιές, και ο Χώνος.

Γράψε κι εσύ για τον Παπαδιόκαμπο

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τον Παπαδιόκαμπο και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό