Αγία Αικατερίνη

Αγία Αικατερίνη - Χάρτης

Η Αγία Αικατερίνη (Δημοτική Κοινότητα Κουτσοποδίου - Δημοτική Ενότητα ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ), ανήκει στον δήμο ΆΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Αγία Αικατερίνη”. Έδρα του δήμου είναι το Άργος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Πελοποννήσου.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Αγία Αικατερίνη ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Κουτσοποδίου, του πρώην Δήμου ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ του Νομού ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

Η Αγία Αικατερίνη έχει υψόμετρο 56 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 37,665843385 και γεωγραφικό μήκος 22,704953593. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στην Αγία Αικατερίνη θα βρείτε εδώ.

Αντί για την Αγία Αικατερίνη ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, μήπως ψάχνετε για:

την Αγία Αικατερίνη ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ του τοπ. διαμ. Καινουργίου, την Αγία Αικατερίνη ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ του τοπ. διαμ. Αρκίτσας, την Αγία Αικατερίνη ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ του τοπ. διαμ. Νέων Παλατίων ή την Αγία Αικατερίνη ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ του τοπ. διαμ. Θερμησίας;

Γενικές πληροφορίες για την Αγία Αικατερίνη

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου
Περιφέρεια: 
Πελοποννήσου
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Δήμος: 
ΆΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ
Δημοτική Ενότητα: 
ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Δημοτική Κοινότητα Κουτσοποδίου
Επίσημη Ονομασία: 
η Αγία Αικατερίνη
Έδρα Δήμου: 
Άργος
Υψόμετρο: 
56
Κωδικός Οικισμού: 
4102040102
Γεωγραφικό Μήκος: 
22.7049535930
Γεωγραφικό Πλάτος : 
37.6658433850
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Πελοπόννησος
Νομός: 
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Κουτσοποδίου

Αγία Αικατερίνη ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, Πελοπόννησος. Θέση στο χάρτη.

Στην Δημοτική Κοινότητα Κουτσοποδίου, ανήκουν και οι οικισμοί:

Στην ίδια Δημοτική ενότητα (ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ), ανήκουν:

Στον ίδιο δήμο (ΆΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ), ανήκουν:

ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Νικόλαος, ο Άγιος Στέφανος, η Αγριλίτσα, το Αεροδρόμιο, η Άκοβα, η Αλέα, ο Αλμυρός, η Ανδρίτσα, το Άργος, η Αρία, ο Αχλαδόκαμπος, η Βελανιδιά, το Βρούστι, τα Γαλαναίικα, το Γαλάτι, το Γυμνό, η Δαλαμανάρα, τα Διχάλια, η Δούκα Βρύση, το Ελληνικό, η Εξοχή, η Ζόγκα, η Ήρα, ο Ίναχος, το Καλαμάκι, το Καπαρέλλιο, η Καρυά, το Κεφαλάρι, το Κεφαλόβρυσο, το Κιβέρι, η Κόκλα, τα Κουγαίικα, το Κουρτάκι, το Κουτσοπόδι, η Κρύα Βρύση, το Κρυονέρι, ο Λάλουκας, οι Λίμνες, η Λυρκεία, η Μαγούλα, το Μαλαντρένι, το Μερκούρι, το Μοναστηράκι, τα Μποζιονελαίικα, ο Μπόρσας, οι Μυκήνες, οι Μύλοι, η Νέα Κίος, το Νέο Ηραίο, το Νεοχώρι, το Πανόραμα, το Πλατάνι, η Προσύμνη, η Πυργέλλα, το Σκαφιδάκι, η Σκοτεινή, τα Σπαναίικα, ο Σπηλιωτάκι, τα Σταθαίικα, η Στέρνα, η Στραβή Ράχη, το Σύνορο, το Σχινοχώρι, το Τημένιο, το Τουρνίκι, το Τρίστρατο, η Τσιρίστρα, το Φίχτια, η Φρέγκαινα, η Φρουσιούνα, τα Χαντάκια, ο Χέλμης, και η Χούνη.

Γράψε κι εσύ για την Αγία Αικατερίνη

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για την Αγία Αικατερίνη και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό