Χαντάκια

Χαντάκια - Χάρτης

Τα Χαντάκια (Τοπική Κοινότητα Βρουστίου - Δημοτική Ενότητα ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ), ανήκουν στον δήμο ΆΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ της Περιφερειακής Ενότητας ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “τα Χαντάκια”. Έδρα του δήμου είναι το Άργος και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Πελοποννήσου.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, τα Χαντάκια ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Βρουστίου, του πρώην Δήμου ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ του Νομού ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

Τα Χαντάκια έχουν υψόμετρο 161 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 37,665778043 και γεωγραφικό μήκος 22,6584688218. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στα Χαντάκια θα βρείτε εδώ.

Αντί για τα Χαντάκια ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, μήπως ψάχνετε για:

τα Χαντάκια ΑΡΚΑΔΙΑΣ του τοπ. διαμ. Άστρους;

Γενικές πληροφορίες για τα Χαντάκια

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου
Περιφέρεια: 
Πελοποννήσου
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
Δήμος: 
ΆΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ
Δημοτική Ενότητα: 
ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Βρουστίου
Επίσημη Ονομασία: 
τα Χαντάκια
Έδρα Δήμου: 
Άργος
Υψόμετρο: 
161
Κωδικός Οικισμού: 
4102040203
Γεωγραφικό Μήκος: 
22.6584688218
Γεωγραφικό Πλάτος : 
37.6657780430
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Πελοπόννησος
Νομός: 
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Βρουστίου

Χαντάκια ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ, Πελοπόννησος. Θέση στο χάρτη.

Στην Τοπική Κοινότητα Βρουστίου, ανήκουν και οι οικισμοί:

Στην ίδια Δημοτική ενότητα (ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ), ανήκουν:

Στον ίδιο δήμο (ΆΡΓΟΥΣ - ΜΥΚΗΝΩΝ), ανήκουν:

η Αγία Αικατερίνη, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Νικόλαος, ο Άγιος Στέφανος, η Αγριλίτσα, το Αεροδρόμιο, η Άκοβα, η Αλέα, ο Αλμυρός, η Ανδρίτσα, το Άργος, η Αρία, ο Αχλαδόκαμπος, η Βελανιδιά, το Βρούστι, τα Γαλαναίικα, το Γαλάτι, το Γυμνό, η Δαλαμανάρα, τα Διχάλια, η Δούκα Βρύση, το Ελληνικό, η Εξοχή, η Ζόγκα, η Ήρα, ο Ίναχος, το Καλαμάκι, το Καπαρέλλιο, η Καρυά, το Κεφαλάρι, το Κεφαλόβρυσο, το Κιβέρι, η Κόκλα, τα Κουγαίικα, το Κουρτάκι, το Κουτσοπόδι, η Κρύα Βρύση, το Κρυονέρι, ο Λάλουκας, οι Λίμνες, η Λυρκεία, η Μαγούλα, το Μαλαντρένι, το Μερκούρι, το Μοναστηράκι, τα Μποζιονελαίικα, ο Μπόρσας, οι Μυκήνες, οι Μύλοι, η Νέα Κίος, το Νέο Ηραίο, το Νεοχώρι, το Πανόραμα, το Πλατάνι, η Προσύμνη, η Πυργέλλα, το Σκαφιδάκι, η Σκοτεινή, τα Σπαναίικα, ο Σπηλιωτάκι, τα Σταθαίικα, η Στέρνα, η Στραβή Ράχη, το Σύνορο, το Σχινοχώρι, το Τημένιο, το Τουρνίκι, το Τρίστρατο, η Τσιρίστρα, το Φίχτια, η Φρέγκαινα, η Φρουσιούνα, ο Χέλμης, και η Χούνη.

Γράψε κι εσύ για τα Χαντάκια

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τα Χαντάκια και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό