Άγιος Ισίδωρος

Άγιος Ισίδωρος - Χάρτης

Ο Άγιος Ισίδωρος (Τοπική Κοινότητα Αγίου Ισιδώρου - Δημοτική Ενότητα ΑΤΑΒΥΡΟΥ), ανήκει στον δήμο ΡΟΔΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΡΟΔΟΥ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Άγιος Ισίδωρος”. Έδρα του δήμου είναι η Ρόδος και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Νησιών Αιγαίου Πελάγους.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Άγιος Ισίδωρος ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίου Ισιδώρου, του πρώην Δήμου ΑΤΑΒΥΡΟΥ του Νομού ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

Ο Άγιος Ισίδωρος έχει υψόμετρο 548 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 36,1630392462 και γεωγραφικό μήκος 27,8473984836. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Άγιο Ισίδωρο θα βρείτε εδώ.

Αντί για τον Άγιο Ισίδωρο ΡΟΔΟΥ, μήπως ψάχνετε για:

τον Άγιο Ισίδωρο ΒΟΙΩΤΙΑΣ του τοπ. διαμ. Αντικύρας, τον Άγιο Ισίδωρο ΛΕΣΒΟΥ του τοπ. διαμ. Πλωμαρίου, τον Άγιο Ισίδωρο ΧΙΟΥ του τοπ. διαμ. Παρπαριάς ή τον Άγιο Ισίδωρο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ του τοπ. διαμ. Χαρακοπίου (Χαροκοπειού);

Γενικές πληροφορίες για τον Άγιο Ισίδωρο

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΝΗΣΙΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Αιγαίου
Περιφέρεια: 
Νοτίου Αιγαίου
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΡΟΔΟΥ
Δήμος: 
ΡΟΔΟΥ
Δημοτική Ενότητα: 
ΑΤΑΒΥΡΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Αγίου Ισιδώρου
Επίσημη Ονομασία: 
ο Άγιος Ισίδωρος
Έδρα Δήμου: 
Ρόδος
Υψόμετρο: 
548
Κωδικός Οικισμού: 
6901030201
Γεωγραφικό Μήκος: 
27.8473984836
Γεωγραφικό Πλάτος : 
36.1630392462
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Νησιά Αιγαίου
Νομός: 
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΑΤΑΒΥΡΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Αγίου Ισιδώρου

Άγιος Ισίδωρος ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, Νησιά Αιγαίου. Θέση στο χάρτη.

Στην ίδια Δημοτική ενότητα (ΑΤΑΒΥΡΟΥ), ανήκουν:

Στον ίδιο δήμο (ΡΟΔΟΥ), ανήκουν:

η Αγία Ελεούσα, ο Άγιος Παύλος, ο Αερολιμένας, οι Αμμούδες, η Απολακκιά, τα Απόλλωνα, η Αρνίθα, ο Αρχάγγελος, η Αρχίπολη, το Ασκληπιείο, τα Αφάντου, οι Βαγιές, το Βάτι, τα Βρυσιά, το Γεννάδι, η Δαματρία, η Διμυλιά, η Ελεούσα, ο Έμπωνας, ο Επάνω Καλαμώνας, ο Θεολόγος, ο Ιαλυσός, η Ίστριος, τα Καλαβάρδα, η Κάλαθος, οι Καλυθιές, η Κάμειρος Σκάλα, το Καπίο, η Κατταβία, ο Κάτω Καλαμώνας, το Κιοτάρι, τα Κολύμπια, τα Κοσκινού, η Κρεμαστή, η Κρητηνία, τα Κρητικά, τα Λάερμα, το Λακκί, η Λάρδος, η Λαχανιά, η Λίνδος, το Μακρύ (νησίδα), ο Μαλώνας, το Μανδρικό, τα Μαριτσά, τα Μάσαρη, η Μαχαιριά, ο Μεσαναγρός, το Μοναστήρι η Τσαμπίκα, ο Μονόλιθος, το Παραδείσι, η Παστίδα, οι Πεύκοι, τα Πλατάνια, το Πλημμύρι, το Πρασονήσι (φάρος), ο Προφήτης Ηλίας, η Προφίλια, ο Πυλώνας, η Ρόδος, η Σάλακος, τα Σγουρού, τα Σιάνα, η Σορωνή, τα Στεγνά, το Τσαΐρι, το Φαληράκι, οι Φάνες, το Χαράκι, η Χήνα (νησίδα), και η Ψίνθος.

Γράψε κι εσύ για τον Άγιο Ισίδωρο

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τον Άγιο Ισίδωρο και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό