Λιβάδια

Λιβάδια - Χάρτης

Τα Λιβάδια (Τοπική Κοινότητα Λιβαδίων - Δημοτική Ενότητα ΛΙΒΑΔΙΩΝ), ανήκουν στον δήμο ΠΑΙΟΝΙΑΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΚΙΛΚΙΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “τα Λιβάδια”. Έδρα του δήμου είναι το Πολύκαστρο και ανήκουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, τα Λιβάδια ανήκαν στο Τοπικό Διαμέρισμα Λιβαδίων, της πρώην Κοινότητας ΛΙΒΑΔΙΩΝ του Νομού ΚΙΛΚΙΣ.

Τα Λιβάδια έχουν υψόμετρο 1197 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 41,0024671889 και γεωγραφικό μήκος 22,29051024. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στα Λιβάδια θα βρείτε εδώ.

Αντί για τα Λιβάδια ΚΙΛΚΙΣ, μήπως ψάχνετε για:

τα Λιβάδια ΡΟΔΟΥ του τοπ. διαμ. Λιβαδίων, τα Λιβάδια ΚΑΛΥΜΝΟΥ του τοπ. διαμ. Αστυπαλαίας, τα Λιβάδια ΛΕΣΒΟΥ του τοπ. διαμ. Λισβορίου, τα Λιβάδια ΠΑΡΟΥ του τοπ. διαμ. Ναούσης, τα Λιβάδια ΑΝΔΡΟΥ του τοπ. διαμ. Άνδρου, τα Λιβάδια ΡΕΘΥΜΝΟΥ του τοπ. διαμ. Λιβαδίων, τα Λιβάδια ΧΑΝΙΩΝ του τοπ. διαμ. Αμυγδαλοκεφαλίου, τη Λιβαδιά ΣΕΡΡΩΝ του τοπ. διαμ. Λιβαδιάς, τα Λιβάδια ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του τοπ. διαμ. Αγίου Ακακίου ή τα Λιβάδια ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του τοπ. διαμ. Πετρίλου;

Γενικές πληροφορίες για τα Λιβάδια

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Μακεδονίας - Θράκης
Περιφέρεια: 
Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΚΙΛΚΙΣ
Δήμος: 
ΠΑΙΟΝΙΑΣ
Δημοτική Ενότητα: 
ΛΙΒΑΔΙΩΝ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Λιβαδίων
Επίσημη Ονομασία: 
τα Λιβάδια
Έδρα Δήμου: 
Πολύκαστρο
Υψόμετρο: 
1 197
Κωδικός Οικισμού: 
0902050101
Γεωγραφικό Μήκος: 
22.2905102400
Γεωγραφικό Πλάτος : 
41.0024671889
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Μακεδονία
Νομός: 
ΚΙΛΚΙΣ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΙΩΝ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Λιβαδίων

Λιβάδια ΚΙΛΚΙΣ, Μακεδονία. Θέση στο χάρτη.

Γράψε κι εσύ για τα Λιβάδια

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τα Λιβάδια και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό