Λιβαδιά

Λιβαδιά - Χάρτης

Η Λιβαδιά (Τοπική Κοινότητα Λιβαδιάς - Δημοτική Ενότητα ΚΕΡΚΙΝΗΣ), ανήκει στον δήμο ΣΙΝΤΙΚΗΣ της Περιφερειακής Ενότητας ΣΕΡΡΩΝ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Λιβαδιά”. Έδρα του δήμου είναι το Σιδηρόκαστρο και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Λιβαδιά ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Λιβαδιάς, του πρώην Δήμου ΚΕΡΚΙΝΗΣ του Νομού ΣΕΡΡΩΝ.

Η Λιβαδιά έχει υψόμετρο 72 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 41,2494644135 και γεωγραφικό μήκος 23,0716027908. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στη Λιβαδιά θα βρείτε εδώ.

Αντί για τη Λιβαδιά ΣΕΡΡΩΝ, μήπως ψάχνετε για:

τα Λιβάδια ΡΟΔΟΥ του τοπ. διαμ. Λιβαδίων, τα Λιβάδια ΚΑΛΥΜΝΟΥ του τοπ. διαμ. Αστυπαλαίας, τα Λιβάδια ΛΕΣΒΟΥ του τοπ. διαμ. Λισβορίου, τα Λιβάδια ΠΑΡΟΥ του τοπ. διαμ. Ναούσης, τα Λιβάδια ΑΝΔΡΟΥ του τοπ. διαμ. Άνδρου, τα Λιβάδια ΡΕΘΥΜΝΟΥ του τοπ. διαμ. Λιβαδίων, τα Λιβάδια ΧΑΝΙΩΝ του τοπ. διαμ. Αμυγδαλοκεφαλίου, τα Λιβάδια ΚΙΛΚΙΣ του τοπ. διαμ. Λιβαδίων, τα Λιβάδια ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του τοπ. διαμ. Αγίου Ακακίου ή τα Λιβάδια ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ του τοπ. διαμ. Πετρίλου;

Γενικές πληροφορίες για τη Λιβαδιά

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Μακεδονίας - Θράκης
Περιφέρεια: 
Κεντρικής Μακεδονίας
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΣΕΡΡΩΝ
Δήμος: 
ΣΙΝΤΙΚΗΣ
Δημοτική Ενότητα: 
ΚΕΡΚΙΝΗΣ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Λιβαδιάς
Επίσημη Ονομασία: 
η Λιβαδιά
Έδρα Δήμου: 
Σιδηρόκαστρο
Υψόμετρο: 
72
Κωδικός Οικισμού: 
1207040701
Γεωγραφικό Μήκος: 
23.0716027908
Γεωγραφικό Πλάτος : 
41.2494644135
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Μακεδονία
Νομός: 
ΣΕΡΡΩΝ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΚΕΡΚΙΝΗΣ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Λιβαδιάς

Λιβαδιά ΣΕΡΡΩΝ, Μακεδονία. Θέση στο χάρτη.

Γράψε κι εσύ για τη Λιβαδιά

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τη Λιβαδιά και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό