Κακόλακκος

Κακόλακκος - Χάρτης

Ο Κακόλακκος (Τοπική Κοινότητα Κακολάκκου - Δημοτική Ενότητα ΆΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ), ανήκει στον δήμο ΠΩΓΩΝΙΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Ηπείρου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “ο Κακόλακκος”. Έδρα του δήμου είναι το Καλπάκι και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Ηπείρου.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Κακόλακκος ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Κακολάκκου, του πρώην Δήμου ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ του Νομού ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Ο Κακόλακκος έχει υψόμετρο 959 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 40,0352036496 και γεωγραφικό μήκος 20,4711458766. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Κακόλακκο θα βρείτε εδώ.

Αντί για τον Κακόλακκο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, μήπως ψάχνετε για:

τον Κακόλακκο ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ του τοπ. διαμ. Καταμάχης;

Γενικές πληροφορίες για τον Κακόλακκο

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας
Περιφέρεια: 
Ηπείρου
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Δήμος: 
ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Δημοτική Ενότητα: 
ΆΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Κακολάκκου
Επίσημη Ονομασία: 
ο Κακόλακκος
Έδρα Δήμου: 
Καλπάκι
Υψόμετρο: 
959
Κωδικός Οικισμού: 
1808030401
Γεωγραφικό Μήκος: 
20.4711458766
Γεωγραφικό Πλάτος : 
40.0352036496
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Ήπειρος
Νομός: 
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Κακολάκκου

Κακόλακκος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Ήπειρος. Θέση στο χάρτη.

Στην ίδια Δημοτική ενότητα (ΆΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ), ανήκουν:

Στον ίδιο δήμο (ΠΩΓΩΝΙΟΥ), ανήκουν:

η Αγία Μαρίνα, ο Άγιος Γεώργιος Δολιανών, ο Άγιος Κοσμάς, ο Άνω Παρακάλαμος, τα Άνω Ραβένια, το Αργυροχώρι, η Αρετή, το Βασιλικό, η Βήσσανη, το Βρίστοβο, η Βροντισμένη, ο Γεροπλάτανος, το Δελβινάκι, το Διμοκόρι, τα Δολιανά, το Δολό, οι Δρυμάδες, το Ζάβροχο, η Ιερομνήμη, το Καλπάκι, η Καστανή, ο Καταρράκτης, η Κάτω Λάβδανη, η Κάτω Μερόπη, τα Κάτω Ραβένια, το Κεράσοβο, το Κεφαλόβρυσο, οι Κουκλιοί, το Κρυονέρι, τα Κτίσματα, η Λάβδανη, η Λίμνη, η Λιούμπα, το Μαζαράκι, το Μαυροβούνι, το Μαυρονόρος, το Μαυρόπουλο, η Μερόπη, η Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς, η Μοσχομάντσα, τα Μπολαίικα, οι Νεγράδες, το Νεοχώρι, το Ξηρόβαλτο, το Ορεινό, η Παηδονιά, ο Παλαιόπυργος, ο Παρακάλαμος, το Περιστέρι, οι Ποντικάτες, η Πωγωνιανή, η Ρεπετίστα, το Ριάχοβο, η Ρουψιά, η Σιταριά, το Σταυροδρόμι, το Σταυροδρόμι, το Σταυροσκιάδι, η Στρατίνιστα, το Τεριάχι, το Φαράγγι, η Χαραυγή, η Χρυσόδουλη, η Χρυσορράχη, το Ψηλόκαστρο, και το Ωραιόκαστρο.

Γράψε κι εσύ για τον Κακόλακκο

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για τον Κακόλακκο και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό