Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς

Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς - Χάρτης

Μονή Γέννησης Θεοτόκου

Η Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς (Τοπική Κοινότητα Νεγράδων - Δημοτική Ενότητα ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ), ανήκει στον δήμο ΠΩΓΩΝΙΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Ηπείρου, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.

Η επίσημη ονομασία είναι “η Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς”. Έδρα του δήμου είναι το Καλπάκι και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Ηπείρου.

Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, η Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Νεγράδων, του πρώην Δήμου ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ του Νομού ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Η Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς έχει υψόμετρο 433 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 39,8689753783 και γεωγραφικό μήκος 20,623271895. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στην Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς θα βρείτε εδώ.

Γενικές πληροφορίες για την Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς

Μεγάλη Γεωγρ. Ενότητα: 
ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αποκεντρωμένη Διοίκηση: 
Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας
Περιφέρεια: 
Ηπείρου
Περιφερειακή Ενότητα: 
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Δήμος: 
ΠΩΓΩΝΙΟΥ
Δημοτική Ενότητα: 
ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
Τοπ. ή Δημ. Κοινότητα: 
Τοπική Κοινότητα Νεγράδων
Επίσημη Ονομασία: 
η Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς
Έδρα Δήμου: 
Καλπάκι
Υψόμετρο: 
433
Κωδικός Οικισμού: 
1808010702
Γεωγραφικό Μήκος: 
20.6232718950
Γεωγραφικό Πλάτος : 
39.8689753783
Γεωγ. Διαμέρισμα: 
Ήπειρος
Νομός: 
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Πρώην Δήμος ή Κοινότητα: 
ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
Παλ. Όνομα Τοπ. Διαμερίσματος: 
Νεγράδων

Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Ήπειρος. Θέση στο χάρτη.

Στην Τοπική Κοινότητα Νεγράδων, ανήκουν και οι οικισμοί:

Στην ίδια Δημοτική ενότητα (ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ), ανήκουν:

Στον ίδιο δήμο (ΠΩΓΩΝΙΟΥ), ανήκουν:

η Αγία Μαρίνα, ο Άγιος Γεώργιος Δολιανών, ο Άγιος Κοσμάς, ο Άνω Παρακάλαμος, τα Άνω Ραβένια, το Αργυροχώρι, η Αρετή, το Βασιλικό, η Βήσσανη, το Βρίστοβο, η Βροντισμένη, ο Γεροπλάτανος, το Δελβινάκι, το Διμοκόρι, τα Δολιανά, το Δολό, οι Δρυμάδες, το Ζάβροχο, η Ιερομνήμη, ο Κακόλακκος, το Καλπάκι, η Καστανή, ο Καταρράκτης, η Κάτω Λάβδανη, η Κάτω Μερόπη, τα Κάτω Ραβένια, το Κεράσοβο, το Κεφαλόβρυσο, οι Κουκλιοί, το Κρυονέρι, τα Κτίσματα, η Λάβδανη, η Λίμνη, η Λιούμπα, το Μαζαράκι, το Μαυροβούνι, το Μαυρονόρος, το Μαυρόπουλο, η Μερόπη, η Μοσχομάντσα, τα Μπολαίικα, οι Νεγράδες, το Νεοχώρι, το Ξηρόβαλτο, το Ορεινό, η Παηδονιά, ο Παλαιόπυργος, ο Παρακάλαμος, το Περιστέρι, οι Ποντικάτες, η Πωγωνιανή, η Ρεπετίστα, το Ριάχοβο, η Ρουψιά, η Σιταριά, το Σταυροδρόμι, το Σταυροδρόμι, το Σταυροσκιάδι, η Στρατίνιστα, το Τεριάχι, το Φαράγγι, η Χαραυγή, η Χρυσόδουλη, η Χρυσορράχη, το Ψηλόκαστρο, και το Ωραιόκαστρο.

Γράψε κι εσύ για την Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς

Μπορείς και εσύ να εμπλουτίσεις αυτή την καταχώρηση ! Άν έχεις φωτογραφίες ή γνωρίζεις στοιχεία για την Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Βελλάς και θέλεις να τα μοιραστείς, Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό και γράψε κι εσύ τώρα!

Καταχώρηση δωρεάν αγγελίας

Καταχώρησε τη δική σου αγγελία εύκολα, γρήγορα και δωρεάν ! Συνδέσου ή κάνε νέο λογαριασμό